Martijn Bijnaar

Wij stellen je voor aan onze consultant:

Martijn Bijnaar

Martijn Bijnaar, geboren en getogen in Purmerend. Gestart op het VMBO (kader), trots geëindigd met een HBO bachelor. Ouders uit Suriname en Nederland, opgegroeid met IT-beheer en ondernemerschap als werkvoorbeelden hebben Martijn gemaakt tot de sterke applicatie medewerker vandaag de dag.

Vrienden beschrijven Martijn als een oprechte man met een gezonde dosis humor. Hij viert graag de kleine dingen in het leven en betrekt hier zoveel mogelijk vrienden bij. Liefhebben van lekker eten en elke zondag een vaste aanwezigheid voor de formule 1. 

Wij beschrijven Martijn als een verbinder in hart en nieren. Harde werker met een passie voor IT en de maatwerk die daarmee valt te leveren. Aardige man, constant bereid om te helpen en graag op de vrijdagmiddag bij de borrel betrokken.

Martijn heeft snel zicht op de informele organisatiestructuur door zijn laagdrempelige gesprekken met de mensen binnen de organisatie. Door hier zijn voordeel mee te doen gedurende zijn opdracht past bij Martijn de kernwaarden samen succesvol het beste.

Martijn kijkt over vijf jaar trots terug op:

“Binnen 5 jaar heeft Finalise haar eigen applicatie team opgezet met als doel haar klanten op ERP-IT gebied te ontzorgen. Hier ben ik onderdeel van!”

Profiel van Martijn:

 

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.