SAP R2R

Record to Report

 

Om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen, hebben organisaties behoefte aan goede stuurinformatie en betrouwbare managementrapportages. SAP biedt allerlei tools en handvatten voor het verzamelen en consolideren van relevante data.

Onze professionals hebben veel ervaring met het gebruik van integrale dashboards en rapportages. Om dit ook voor jouw organisatie te kunnen doen, moet de basis op orde zijn. Belangrijk is dat alle partijen hun gegevens eenduidig vastleggen en aanleveren. Het kost tijd en moeite om iedereen zover te krijgen, maar het levert ook veel op. Een efficiënt ingericht proces bespaart tijd en verhoogt de kwaliteit van de data.

Finalise levert specialisten met een achtergrond in control en accounting. Met specifieke kennis van SAP Financial Accounting, Controlling en Quality Management. Ze hebben ervaring met de financiële bedrijfsprocessen in complexe organisaties en zijn bedreven in het analyseren en interpreteren van cijfers en getallen.

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.