ERP

Enterprise Resource Planning

 

 

Door de inzet van ERP-specialisten op projectbasis voor het implementeren van diverse SAP-systemen, nemen wij nemen volledige of gedeeltelijke projectverantwoordelijkheid. Door het inzetten van de juiste projectleiders, implementatieconsultants, technisch consultants, applicatietesters, trainers en andere professionals. Meer weten over een SAP als jouw ERP- systeem?

Onze consultants gaan elke dag weer tot het uiterste. Ze zijn bekend in complexe organisaties en bovendien zijn ze bedreven in het analyseren en optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen. Altijd op zoek naar de nieuwste technologieën, waarbij zij werken aan de beste oplossingen. Zo overtreffen wij de verwachtingen.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is het nieuwste softwareprogramma van SAP. Doordat data in tegenstelling tot oudere SAP-varianten via de cloud wordt opgeslagen kunnen enorme hoeveelheden data in real-time beheerd en geanalyseerd worden. De meeste recente ontwikkelingen van SAP S/4HANA ondersteunt zowel cloud-, on-premise (op locatie) als hybride werken. Het is een vooruitstrevend ERP-systeem gebaseerd op de ‘in-memory’ SAP HANA.

Door de inzet van onze SAP-specialisten op projectbasis voor het implementeren of ontwikkelen van SAP S/4HANA, nemen wij nemen volledige of gedeeltelijke projectverantwoordelijkheid. Dit doen wij met de inzet van de juiste projectleiders, implementatieconsultants, technisch consultants, applicatietesters, trainers en andere professionals.

De consultants van Finalise staan bij hun opdrachtgevers bekend als een echte aanpakkers. Met de mouwen opgestroopt, met de neus in de wind. Door hun veelzijdige ervaring in verschillende branches gaan zij geen enkele uitdaging uit de weg. Onze consultants zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor onze klanten automatisch meeprofiteren van nieuwe mogelijkheden.

SAP ARIBA

SAP Ariba is een cloudgebaseerd netwerk die ondersteuning biedt aan zakelijke transacties. Of het nu gaat om inkoop, contractmanagement of het gehele P2P-proces, het SAP Ariba netwerk biedt voor al deze onderdelen de beste oplossingen. Onder SAP Ariba vallen verschillende modules. De consultants van Finalise hebben ervaring met de volgende platformen:

  • SAP Ariba Buying

   Voornaamste platform die gebruikt wordt tijdens het Procure to Orderproces. Alle activiteiten komen samen op de onderdelen ‘Bestellen/Afroepen’ en ‘Ontvangst’

 

  • SAP Ariba Guided Buying

   Onderdeel van de Buying-module, Guided Buying is toegespitst op gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor zijn er onder andere uitgebreide zoekfunctionaliteiten mogelijk die de kans op een atb verhogen.

 

  • SAP Ariba Procurement Catalogs

   Digitaal catalogusbeheer, biedt inzicht in goederen/diensten die worden aangeboden aan (potentiële) kopers. Daarnaast is het via SAP Ariba ook mogelijk om diverse catalogi te koppelen met het nieuwe S/4HANA platform.

 

  • SAP Ariba Invoicing

   Deze module biedt extra functionaliteit voor de afhandeling van (niet gerelateerde) facturen. Dit bevordert de snelheid in het afhandelen van de betaling.

 

Onze SAP Ariba-specialisten staan klaar om zich op projectbasis in te zetten voor een implementatie van dit innovatieve- en veilige systeem. Dit doen wij met de inzet van de juiste projectleiders, implementatieconsultants, technisch consultants, applicatietesters, trainers en andere professionals. Meer weten over SAP Ariba?

De grootste- en mooiste uitdagingen zijn voor de consultants van Finalise geen enkel probleem. Aangezien zij voor langere periodes in diverse branches hebben geopereerd, beschikken onze consultants over veel ervaring. Een opdracht is voor ons pas geslaagd als de verwachting wordt overtroffen. Dit doen wij door elke dag met durf, passie en liefde aan de slag te gaan.

Blogs

Op wintersport met Finalise

Op wintersport met Finalise

In deze blog nemen onze consultants Akash en Tristan jullie mee op onze wintersport afgelopen maart naar Bad Gastein. Zij waren er voor de eerste keer bij en laten je graag zien hoe zo’n wintersport eruit ziet. Lees snel verder om te zien hoe...

Lees meer
Werken bij – Een consultant binnen de overheid

Werken bij – Een consultant binnen de overheid

Dynamiek binnen de overheid Binnen de maatschappij speelt een beetje het stigma dat overheidsinstanties stugge, statige instellingen zijn. Vaak wordt er gedacht aan bureaucratie die alle ruimte voor flexibiliteit en dynamiek heeft dichtgetimmerd. In deze...

Lees meer

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.