Over ons

Een niet-alledaagse scale-up met ambitieuze consultants die zich volledig focussen op financiële-, SAP- en subsidievraagstukken. Wij denken actief mee op strategisch niveau en streven naar succes, voor onszelf én onze klanten.

 

Werken bij Finalise

Wil jij met jouw carrière een vliegende start maken? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Finalise aan het juiste adres. Naast uitdagende projecten op het snijvlak van finance en control, SAP en subsidies, bieden we je een duidelijk loopbaanschema met persoonlijke begeleiding. Heb jij de ambitie om de ontwikkelingen in ons vakgebied vorm te geven én wil je dat doen met andere gedreven professionals? Bij Finalise ben je regisseur van je eigen carrière. Wij geven jou de juiste handvatten zodat jouw carrière een vliegende start maakt. Ga jij rennen voor je ontwikkeling, dan rennen wij met je mee. 

Hoe doen wij dat? 

  • Introductieweek, met daarin aandacht voor vakkennis, teambuilding en soft skills. 
  • Trainingen, die het hele jaar door worden aangeboden en aansluiten op jouw loopbaanpad en ontwikkelfase. 
  • Teammanager, die jou persoonlijk coacht, stimuleert en faciliteert, zodat je doorgroeit naar een hoger niveau. Aansluitend op jouw ambities, ontwikkeling en persoonlijkheid. 
  • Carrièrecoach, een vaste collega bij wie je terecht kunt met organisatie- en opdrachtgerelateerde vragen. 

Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om samen nieuwe successen te boeken.
En, successen te vieren. Elke dag opnieuw.

Volle focus op SAP

Ons doel is om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van SAP! De professionals van Finalise maken het verschil door hun diepgaande finance en control kennis en hun 100% SAP-focus. Gedurende de opdracht dragen we onze kennis over zodat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze expertise.

Wij komen bij veel organisaties over de vloer, zijn thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en ervaring die we in de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan als onderdeel van de Oracle-expert organisatie Profource. Met ruim 20 jaar ervaring in het consultancyvak, kunnen we met Finalise onze klanten met SAP- en subsidievraagstukken nog beter van dienst zijn. We combineren deze expertise met een enorme drive, onbevangenheid en een frisse blik, om onze opdrachtgevers écht vooruit te helpen.  

Werken bij

Liever luisteren via Apple? https://apple.co/3oD9uQX​
Of luisteren via Deezer? https://bit.ly/3cw5f7B

Loopbaanschema

Jouw mogelijke loopbaanpad als subsidie consultant of SAP consultant weergegeven.

junior

Introductie

In de eerste week leer je onze organisatie kennen en wat je te wachten staat als consultant bij Finalise. Samen met de andere nieuwe collega’s word je getraind op inhoud en (sociale) vaardigheden.

Traineeship

Als starter doorloop je het traineeship Finance waarin je kennismaakt met financiële administraties, het ERP systeem SAP en consultancy vaardigheden in de veilige leeromgeving van Finalise.

Generiek

In deze fase bouw je aan een stevige basis qua Finance, Subsidie, SAP-kennis en consultancy vaardigheden..

Oriëntatie

Als consultant kies je één van de specialisaties om je daarin verder te ontwikkelen.

Projectleider

Procesmonitor

Subsidiemedewerker

Uitvoeringscoördinator

Manager subsidies

Subsidie/beleidadviseur

junior

Introductie

In de eerste week leer je onze organisatie kennen en wat je te wachten staat als consultant bij Finalise. Samen met de andere nieuwe collega’s word je getraind op inhoud en (sociale) vaardigheden.

Traineeship

Binnen het Traineeship ligt in de beginfase de focus op het vergroten van je Financekennis en consultancy vaardigheden. Deze kennis wordt vergroot door het uitvoeren van financiële werkzaamheden binnen team BPO, een opdracht bij één van onze klanten en het volgen van verschillende trainingen.

Generiek

In deze fase bouw je aan een stevige basis qua Finance & Control, SAP-kennis en consultancy vaardigheden

Oriëntatie

Als consultant kies je één van de specialisaties om je daarin verder te ontwikkelen.

Projectleider

Procesmonitor

Business Controller

Financial Controller

Manager Finance

Business Consultant