Over ons

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten.

 

Werken bij Finalise

Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Het verschil maken, ook al moet je daarvoor het maximale uit jezelf halen? Spreekt het je aan om die ontwikkeling niet alleen, maar samen met andere ambitieuze professionals te maken? Dan is de kans groot dat jij bij Finalise helemaal op je plek bent. Wij bieden je niet alleen uitdagende projecten op het snijvlak van finance, control en SAP, maar ook een duidelijk loopbaanschema met persoonlijke begeleiding. Bij Finalise ben je regisseur van je eigen carrière. Wij geven jou de juiste handvatten om tot ongekende hoogte je deze vorm te geven.

Wij doen dat onder meer met de Finalise:

 • Introductie in je eerste werkweek, met daarin aandacht voor vakkennis, teambuilding en soft skills
 • Trainingen, die het hele jaar door worden aangeboden, aansluitend op jouw loopbaanpad en ontwikkelfase
 • Teammanager, die jou als je persoonlijke coach stimuleert en faciliteert, zodat je doorgroeit naar een hoger niveau, aansluitend op jouw ambities, ontwikkeling en persoonlijkheid
 • Carrièrecoach, een vaste collega bij wie je terecht kunt met organisatie- en opdracht gerelateerde vragen

Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om samen nieuwe successen te boeken.
En, successen te vieren. Elke dag opnieuw.

Volle focus op SAP

Ons doel is om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van SAP! De professionals van Finalise maken het verschil door hun diepgaande finance en control kennis en hun 100% SAP-focus. Gedurende de opdracht dragen we onze kennis over zodat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze expertise.

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en ervaring die we in de afgelopen 16 jaar hebben opgedaan als onderdeel van de Oracle-expert organisatie Profource. Onze kennis en ervaring combineren we met een enorme drive, onbevangenheid en frisse blik, om onze opdrachtgevers écht vooruit te helpen.

Werken bij

Liever luisteren via Apple? https://apple.co/3oD9uQX​
Of luisteren via Deezer? https://bit.ly/3cw5f7B

Loopbaanschema

Jouw mogelijke loopbaanpad schematisch weergegeven.

junior

Introductie

In de eerste week leer je onze organisatie kennen en wat je te wachten staat als consultant bij Finalise. Samen met de andere nieuwe collega’s word je getraind op inhoud en (sociale) vaardigheden

Traineeship
Als starter doorloop je het traineeship Finance waarin je kennismaakt met financiële administraties, het ERP systeem SAP en consultancy vaardigheden in de veilige leeromgeving van Finalise

Generiek

In deze fase bouw je aan een stevige basis qua Finance & SAP-kennis en Consultancy vaardigheden.

Oriëntatie

Als consultant kies je één van de specialisaties om je daarin verder te ontwikkelen

Finance & Control

SAP ERP

Specialisatie

 • Finance
  • Teamleider
  • Manager Finance
  • Finance specialist

   

  Control

  • Business Controller
  • Financial Controller
  • Projectcontroller
  • Manager Controller

   

  Subsidie consultant

  • Medior subsidie consultant
  • Senior subsidie consultant
  • Manager/ projectleider subsidieregeling

Specialisatie

 • Business Consultancy
  • Business Consultant
  • Procesmanager
  • Projectmanager SAP

   

  SAP ERP

  • Implementatie consultant
Senior

Het team

Wil jij meer weten over ons Finalise team? Klik dan hier.

Sam Kettenis

Sam Kettenis

Manager Sales & Delivery

Niels-Erik Tregde

Niels-Erik Tregde

Teammanager

Eva chen

Eva chen

Teammanager

Marcin Spruijt

Marcin Spruijt

Subsidie Consultant

Niels Hilkhuijsen

Niels Hilkhuijsen

Consultant

Jurgen Goedhart

Jurgen Goedhart

Directeur Finance & Control

Tim van Breda

Tim van Breda

Subsidie Consultant

Leonie Plooij

Leonie Plooij

Consultant

Noah Akse

Noah Akse

Cöordinator Recruiter

Luca van Werd

Luca van Werd

Consultant

Robbin Sonneveld

Robbin Sonneveld

Consultant

Joep van Cleef

Joep van Cleef

Consultant

Akash Lala

Akash Lala

Consultant

Vincent Bambacht

Vincent Bambacht

Consultant

Michaëla van den Hoek

Michaëla van den Hoek

Consultant

Laura Meulensteen

Laura Meulensteen

Consultant

Romy Hoogenraad

Romy Hoogenraad

Consultant

Adriaan de Jongste

Adriaan de Jongste

Consultant

Rosa Ketelaar

Rosa Ketelaar

Consultant

Roswell Busby

Roswell Busby

Consultant

Thomas Hilkhuijsen

Thomas Hilkhuijsen

Consultant

Ivo Gieling

Ivo Gieling

Consultant

Jaimy Clauzing

Jaimy Clauzing

Consultant

Jaimy-joy Knol

Jaimy-joy Knol

Consultant

Janine Brantsma

Janine Brantsma

Consultant

Jamie den Otter

Jamie den Otter

Consultant

Jason Nijenhuis

Jason Nijenhuis

Consultant

Lorenzo Lila

Lorenzo Lila

Consultant

Merve Soy-Doga

Merve Soy-Doga

Consultant

Amber Keizer

Amber Keizer

Consultant

Arwa Mukhtar

Arwa Mukhtar

Consultant

Collin van Bezooijen

Collin van Bezooijen

Consultant

Martijn Bijnaar

Martijn Bijnaar

Consultant

Anika van Puffelen

Anika van Puffelen

Consultant

Wat je van ons kunt verwachten

Co-creatie

Als netwerkorganisatie delen we onze kennis en ervaring graag met anderen. Dit doen wij op basis van co-creatie. Een vorm van samenwerking, waarbij wij samen met onze opdrachtgever het proces van samenwerken en het resultaat hiervan beïnvloeden. Dit door de dialoog te voeren, gemeenschappelijkheid te creëren en te focussen op resultaat. Voor ons is daarin wederzijdse openheid en vertrouwen belangrijk.

Transparantie

Korte lijnen en heldere afspraken. We doen wat we beloven en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Niet bang om constructieve feedback te geven of te ontvangen. Daar worden we beiden beter van.

Impact

Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de talloze mogelijkheden die SAP biedt, om hun wendbaarheid en concurrentievermogen te vergroten. Dit doen wij door écht impact te maken. We koppelen altijd het denken aan het doen. Onze professionals beschikken over expertise op het snijvlak van finance, control en SAP, maar zijn vooral pragmatisch ingesteld. Geen theorie voor de bureaulade, wel praktische oplossingen.

Met de paplepel ingegoten

Een startup met ruim 20 jaar ervaring. Finalise is onderdeel van Profource. Een consultancy organisatie met jarenlange ervaring in finance en control en dé specialist in Nederland op het gebied van Oracle en NetSuite. Gecombineerd met bedrijfskundige kennis op het gebied van Finance, HR, supply chain, BI en (project)administratie. Die optelsom van proces- en ICT-kennis is uniek in de markt en vormt de basis van alle diensten.

Dat betekent dat Finalise het beste uit twee werelden combineert. We bieden alle voordelen van een startup: korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maximale flexibiliteit. Tegelijkertijd hebben we een sterke, stabiele organisatie achter ons staan. Waarvan we het belang van proces-en ICT- kennis met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Finalise. Het werken in een energiezuinig pand is daar een voorbeeld van, zo ook de inzet van de meest energiezuinige datacenters van Europa om te helpen de hoeveelheid CO2 terug te dringen. Uiteraard scheiden we ons afval en stimuleren we onze consultants om in energiezuinige auto’s te rijden. En als onderdeel van Profource zetten wij ons enthousiast in voor de goede doelen die zij ondersteunen:

Finalise ondersteunt Net4Kids

Net4kids

Wij zijn partner van de Stichting Net4Kids. Deze stichting is een kinderhulporganisatie met projecten in Afrika en Azië op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Vanuit onze organisatie betalen wij de kosten van het ERP-systeem, hebben wij de implementatie gedaan, beheren wij het ERP-systeem en voeren wij de gehele administratie van Net4Kids. Dit allemaal kosteloos. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren ook op locatie in Nairobi een administratie opgezet. Onze bijdrage stelt Net4Kids nog beter in staat haar expertise, tijd en geld te besteden aan kwetsbare kinderen zodat zij hun eigen toekomst kunnen ontwikkelen en opbouwen door ze gedegen educatie en een veilige omgeving te bieden.

Finalise steunt Studeren en Werken op Maat

Stichting Studeren & Werken op Maat

Finalise en Profource staan voor gelijke kansen, dus ook die voor hoogopgeleide jonge professionals met een arbeidsbeperking in de reguliere arbeidsmarkt. Daarom werken wij samen met Stichting Studeren & Werken op Maat.

Zoals onze algemeen directeur verwoordde: “Als consultancy en detachering organisatie leiden wij dagelijks onze jonge professionals op en begeleiden wij hen in hun loopbaan. Wij zijn van mening dat alle Young Professionals moeten meedraaien in de samenleving en na de studie de kans moeten krijgen om te starten in een baan die past bij de genoten opleiding. Ook, juist ook, hbo/wo geschoolde starters  die door een arbeidsbeperking tussen wal en schip dreigen te vallen. Wij bieden hen in samenwerking met Stichting Studeren & Werken op Maat een kans op een baan binnen onze organisatie. Wij zien ernaar uit deze getalenteerde en gemotiveerde jonge professionals een vliegende start te bieden in onze organisatie.”

Maar wanneer we spreken over duurzaamheid, dan gaat het vaak ook over ons talent. En over hun duurzame inzetbaarheid. Want onze consultants zijn niet alleen ons kapitaal; samen maken we de wereld ook een beetje mooier. Zo ondersteunen we onze consultants graag wanneer ze zich inzetten voor een goed doel, zoals Alped’HuZes of de RopaRun.

Een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid is een veilige werkomgeving, waar iedereen gelijke kansen heeft en fouten durft te maken om te kunnen leren. Wij bieden die omgeving. Want wij geloven in de kracht van diversiteit en zien het maken van fouten als een voorwaarde voor ontwikkeling.

En die ontwikkeling is een tweede cruciale voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid. Dat is belangrijk voor de consultant, maar ook wij hebben er als detachering en consultancy organisatie veel belang bij dat onze consultants zich snel en goed ontwikkelen. Daarom bieden we hen intensieve persoonlijke begeleiding en vrijwel onbeperkte toegang tot training en opleiding. Niet alleen om vakkennis op te doen; ook soft skills en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk om verder te groeien als consultant en als mens.

Tot slot zorgen we met de sportieve activiteiten en sociale evenementen die we met grote regelmaat aanbieden ook graag voor de nodige ontspanning en verbinding binnen Finalise. Door onze focus op duurzame inzetbaarheid kunnen onze consultants vol vertrouwen onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen in het gebruik van SAP. En daar wordt iedereen weer beter van.