Over ons

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten.

 

Werken bij Finalise

Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Het verschil maken, ook al moet je daarvoor het maximale uit jezelf halen? Spreekt het je aan om die ontwikkeling niet alleen, maar samen met andere ambitieuze professionals te maken? Dan is de kans groot dat jij bij Finalise helemaal op je plek bent. Wij bieden je niet alleen uitdagende projecten op het snijvlak van finance, control en SAP, maar ook een duidelijk loopbaanschema met persoonlijke begeleiding. Bij Finalise ben je regisseur van je eigen carrière. Wij geven jou de juiste handvatten om tot ongekende hoogte je deze vorm te geven.

Wij doen dat onder meer met de Finalise:

  • Introductie in je eerste werkweek, met daarin aandacht voor vakkennis, teambuilding en soft skills
  • Trainingen, die het hele jaar door worden aangeboden, aansluitend op jouw loopbaanpad en ontwikkelfase
  • Teammanager, die jou als je persoonlijke coach stimuleert en faciliteert, zodat je doorgroeit naar een hoger niveau, aansluitend op jouw ambities, ontwikkeling en persoonlijkheid
  • Carrièrecoach, een vaste collega bij wie je terecht kunt met organisatie- en opdracht gerelateerde vragen

Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om samen nieuwe successen te boeken.
En, successen te vieren. Elke dag opnieuw.

Volle focus op SAP

Ons doel is om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van SAP! De professionals van Finalise maken het verschil door hun diepgaande finance en control kennis en hun 100% SAP-focus. Gedurende de opdracht dragen we onze kennis over zodat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze expertise.

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en ervaring die we in de afgelopen 16 jaar hebben opgedaan als onderdeel van de Oracle-expert organisatie Profource. Onze kennis en ervaring combineren we met een enorme drive, onbevangenheid en frisse blik, om onze opdrachtgevers écht vooruit te helpen.

Werken bij

Liever luisteren via Apple? https://apple.co/3oD9uQX​
Of luisteren via Deezer? https://bit.ly/3cw5f7B

Loopbaanschema

Jouw mogelijke loopbaanpad als subsidie consultant of SAP consultant weergegeven.

junior

Introductie

In de eerste week leer je onze organisatie kennen en wat je te wachten staat als consultant bij Finalise. Samen met de andere nieuwe collega’s word je getraind op inhoud en (sociale) vaardigheden.

Traineeship

Als starter doorloop je het traineeship Finance waarin je kennismaakt met financiële administraties, het ERP systeem SAP en consultancy vaardigheden in de veilige leeromgeving van Finalise.

Generiek

In deze fase bouw je aan een stevige basis qua Finance, Subsidie, SAP-kennis en consultancy vaardigheden..

Oriëntatie

Als consultant kies je één van de specialisaties om je daarin verder te ontwikkelen.

Projectleider

Procesmonitor

Subsidiemedewerker

Uitvoeringscoördinator

Manager subsidies

Subsidie/beleidadviseur

junior

Introductie

In de eerste week leer je onze organisatie kennen en wat je te wachten staat als consultant bij Finalise. Samen met de andere nieuwe collega’s word je getraind op inhoud en (sociale) vaardigheden.

Traineeship

Binnen het Traineeship ligt in de beginfase de focus op het vergroten van je Financekennis en consultancy vaardigheden. Deze kennis wordt vergroot door het uitvoeren van financiële werkzaamheden binnen team BPO, een opdracht bij één van onze klanten en het volgen van verschillende trainingen.

Generiek

In deze fase bouw je aan een stevige basis qua Finance & Control, SAP-kennis en consultancy vaardigheden

Oriëntatie

Als consultant kies je één van de specialisaties om je daarin verder te ontwikkelen.

Projectleider

Procesmonitor

Business Controller

Financial Controller

Manager Finance

Business Consultant