Over ons

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten.

 

Volle focus op SAP

Ons doel is om onze opdrachtgevers optimaal gebruik te laten maken van SAP! De professionals van Finalise maken het verschil door hun diepgaande finance en control kennis en hun 100% SAP-focus. Gedurende de opdracht dragen we onze kennis over zodat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze expertise.

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten. Daarnaast maken we graag gebruik van de kennis en ervaring die we in de afgelopen 16 jaar hebben opgedaan als onderdeel van de Oracle-expert organisatie Profource. Onze kennis en ervaring combineren we met een enorme drive, onbevangenheid en frisse blik, om onze opdrachtgevers écht vooruit te helpen.

Finalise?

Wij willen dat onze opdrachtgevers kunnen excelleren in hun primaire bedrijfsvoering. Door ze optimaal te laten profiteren van de talloze mogelijkheden die SAP biedt en zo hun wendbaarheid en concurrentievermogen helpen vergroten. We komen niet alleen met frisse ideeën en adviezen, we toetsen onze oplossingen ook meteen aan de praktijk.

Als we ergens aan beginnen, dan maken we het af. Als we adviseren, voeren we uit. En als we bedrijfsprocessen efficiënter inrichten, is onze inzet daar niet meer nodig. Daarom noemen we onszelf Finalise.

Onze professionals

Bij Finalise werken professionals die gedreven worden door enthousiasme en nieuwsgierigheid. Zij bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening.

Daarom stimuleren wij ze om continu op zoek te gaan naar nieuwe kennis en uitdagingen. Dit doen we door veel te investeren in hun begeleiding, training en opleiding. Zo halen onze professionals het maximale uit zichzelf en uit iedere opdracht.

Het team

Sam Kettenis

Sam Kettenis

Manager Sales & Delivery

Sam begon haar carrière bij Profource als Finance Consultant na het afronden van haar universitaire Masteropleiding in Organisatiewetenschappen.

Dankzij haar oplossingsgerichte en faciliterende eigenschappen wist Sam binnen Profource al snel de overstap te maken naar Accountmanager Finance & Control. Sam weet als geen ander de zaken op te schudden. Bij haar is het glas altijd halfvol. Met haar enthousiasme en tomeloze energie weet ze mensen te verbinden, talenten van anderen optimaal in te zetten en opdrachtgevers vooruit te helpen.

“Ik zie overal kansen en heb een enorme drive om mijn opdrachtgevers vooruit te helpen. Het is altijd mijn ambitie om de klant te verrassen door het anders en beter te doen dan de concurrent.”

Peter Lening

Peter Lening

Accountmanager

Peter begon zijn loopbaan in 2000 als accountant bij PWC. Na zeven jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging hij aan de slag als interim controller. Sinds 2013 is hij bij Profource in dienst, waar hij werkzaam is als Accountmanager. 

De kracht van Peter ligt op het raakvlak tussen Finance en IT. Vanuit zijn inhoudelijke vakkennis en jarenlange ervaring in het veld, snapt Peter als geen ander wat zijn klanten nodig hebben en hoe hij dat kan vertalen in de beste dienstverlening.

 “Het mooiste van mijn rol vind ik dat ik zowel opdrachtgevers als eigen consultants kan helpen om succesvol te zijn. Met Finalise zetten we een bedrijf neer waarin alle partijen optimaal tot hun recht kunnen komen.”

Soraya Killop

Soraya Killop

Consultant

Soraya is haar loopbaan begonnen nadat zij zijn studie Bedrijfseconomie heeft afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam.

Soraya is een ambitieuze en leergierige consultant die zaken zich snel eigen kan maken. Zo heeft zij door haar ervaring als accountant al veel ervaring opgedaan binnen de financiële processen en onderzoek doen naar de informatiebehoefte van de klant.

Soraya haalt voldoening uit het bedenken van oplossingen en deze voor te leggen. En kijkt altijd met een kritische blik naar de huidige processen. Door haar interesse in de nieuwste technologieën is ze altijd op zoek naar efficiëntie.

“Ik word door opdrachtgevers en collega’s omschreven als flexibel, enthousiast, resultaatgericht en leergierig. Ik haal altijd het beste uit iedere situatie en ga uitdagingen nooit uit de weg.”

Ken Smit

Ken Smit

Accountmanager

Met zijn diploma Commerciële Economie van de Hogeschool Rotterdam op zak en zijn ervaring als winkelmanager heeft Ken een stevige basis als Accountmanager.

Hij maakt zich kennis snel eigen, is oplossingsgericht en mede door zijn ervaring in de detailhandel is hij in staat snel de klantbehoefte te achterhalen. Zijn vriendelijke karakter en topsportmentaliteit zorgen voor een prettige combinatie van ambitie en klantgerichtheid. Ken wil altijd het maximale halen uit zijn relatie met zowel klant als collega.

“Wat ik denk ik het leukste aan mijn werk vind, is toch het bruggebouwen. Zo helpen we klanten met de juiste oplossing. En de consultant aan een mooie opdracht om zich verder te ontwikkelen.”

Michaëla van den Hoek

Michaëla van den Hoek

Consultant

In 2007 is Michaëla haar carrière begonnen als accountant bij Deloitte.

Na 8 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft ze ervaring opgedaan als assistent financial controller bij een multinational en een museum. Sinds kort is zij als consultant werkzaam bij Finalise.

Dankzij haar jarenlange accountancy – ervaring heeft zij een brede kennis van verschillende branches en organisaties. Hierdoor is zij een generalist en kan zij zich makkelijk aanpassen aan diverse werkomgevingen. Michaëla heeft oog voor details waardoor zij afwijkingen in processen en informatie snel opmerkt. Zij geniet van afwisselend werk en streeft ernaar om kwalitatief goed werk af te leveren.

“Ik word door opdrachtgevers en collega’s omschreven als flexibel, leergierig en toegewijd. Ik heb een positieve instelling en Rotterdamse hands-on mentaliteit waardoor ik een uitdaging niet uit de weg ga. “

Jesse Asowata

Jesse Asowata

Consultant

Jesse is zijn loopbaan begonnen nadat hij zijn studie International Business and Management heeft afgerond aan de Rotterdam Business School.

Jesse is een ambitieuze consultant die zaken zich snel eigen kan maken. Zo heeft hij in korte tijd relevante ervaring opgedaan als consultant. Vanwege zijn management ervaring kan hij goed schakelen tussen verschillende partijen en zo doelgericht te werk gaan.

Jesse haalt voldoening uit het meedenken en oplossen van complexe opdrachten.  Hij kijkt altijd met een kritische blik naar huidige processen. Daar waar ruimte is voor verbetering schroomt Jesse niet om resultaat gerichte oplossingen te bedenken en voor te leggen. Zijn interesse ligt daarom ook op het snijvlak van ERP en de optimalisatie van bedrijfsprocessen.

“Ik word door opdrachtgevers en collega’s omschreven als flexibel, ondernemend, resultaatgericht en leergierig. Ik ben ijverig en deins niet terug voor een uitdaging. Uitdagingen houden mij scherp.” 

Leonie Plooij

Leonie Plooij

Consultant

Na het afronden van de master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Leonie haar loopbaan begonnen als consultant bij Finalise. Hiervoor heeft zij de bachelor Business Administration afgerond. Tijdens deze studies heeft ze zowel inhoudelijke kennis opgedaan over finance als bedrijfsprocessen en procesoptimalisatie.

Leonie is een gedreven consultant met discipline. Hard werken zit in haar mentaliteit en ze haalt energie uit nieuwe uitdagingen. Ze is altijd bereid om deze aan te gaan.

Een sterk punt van Leonie is dat ze met een analytisch oog naar nieuwe systemen en processen kijkt, waardoor ze deze snel eigen kan maken. Door het effectief in kaart brengen van de huidige situatie ziet ze duidelijk waar optimalisatie mogelijk is.

“Werkgevers en collega’s omschrijven mij als leergierig, flexibel, nieuwsgierig en resultaatgericht. Ik deins niet terug voor een uitdaging en ben altijd op zoek naar een manier om de klant positief te verassen met het eindresultaat.”

Joep van Cleef

Joep van Cleef

Consultant

Nadat Joep zijn universitaire titel MSc Finance & Investments heeft weten te bemachtigen, is Joep van start gegaan als Finance Consultant bij Finalise. Mede door deze Master is Joep breed inzetbaar op het gebied van Finance, met veel theoretische en praktische kennis. 

Joep is een enthousiast persoon, die erg houdt van sociale interactie. Mensen om hem heen maken hem vrolijk en energierijk. Daarbij ligt zijn focus op het behalen van resultaat. Joep is doelgericht en analytisch zeer sterk. Met deze vaardigheden richt hij zich maar al te graag op het zoeken van verbeteringen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij is van mening dat er focus moet zijn op het vinden van hindernissen, om deze hierna om te zetten in kansen voor de organisatie. Joep leert graag bij en deelt zijn kennis graag met anderen.

“Iedere werknemer heeft collega’s nodig om zichzelf en anderen sterker te maken. Collega’s zijn er om van te leren, maar zijn ook je concurrent. Probeer deze twee te combineren voor een werkvloer met openheid tot delen van kennis en til elkaar naar een hoger niveau. Onderlinge competitie stroomlijnt de organisatie en creëert een efficiënte en productieve werksfeer.”

Elmira Ghanbarzadeh

Elmira Ghanbarzadeh

Consultant

Elmira heeft haar Master Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaald, met als specialisatie Strategy and Organization. Tijdens haar studie heeft ze kennis opgedaan op het gebied van finance en bedrijfsprocessen. Voordat ze haar carrière bij Finalise begon, heeft ze ervaring opgedaan bij een m-commerce startup in Amsterdam.

Elmira is een leergierige en ambitieuze consultant die er niet van houdt om stil te zitten. Ze krijgt energie van klantcontact en het analyseren en optimaliseren van processen. Hierbij gaat ze kritisch en doelgericht te werk met oog voor kwaliteit en efficiëntie. Hiernaast is ze erg flexibel en kan ze zich snel aanpassen aan nieuwe situaties.

“Mijn opdrachtgevers en collega’s omschrijven mij als hardwerkend, leergierig, detailgericht en integer. Ik ben positief ingesteld en ik houd van afwisselende en uitdagende projecten. Ik krijg veel voldoening wanneer ik het verschil heb kunnen maken bij de klant. ”

Neville Starke

Neville Starke

Consultant

Na een start in commerciële richting, zorgde zijn passie voor IT voor een aangepaste koers richting informatietechnologie. Neville ronde zijn studie Commerciële Economie af, volgde een traineeship Informatie Analist en is nu zijn loopbaan gestart in het IT-werkveld.

Neville zijn enorme belangstelling voor IT en business komt, naast affiniteit, ook voort uit het inzicht dat de effectiviteit van bedrijfsprocessen steeds meer afhankelijk is van informatiesystemen. Dit inzicht leidt tot steeds weer interessante uitdagingen met als doel: effectieve en structurele oplossingen verzorgen voor zijn klanten. Als young professional vindt Neville het belangrijk dat er voldoende ontwikkelmogelijkheden zijn waarin hij zijn passie kan nastreven. Daarnaast brengt het een glimlach op zijn gezicht wanneer hij ziet dat opdrachtgevers tevreden zijn met het opgeleverde werk.

“Ondernemend, pro-actief en zelfstandig zijn waarden die het best bij me passen. Dit is ook goed terug te zien in mijn eerste opdracht, waar ik binnen no-time een spil ben geworden binnen de organisatie. Uitdagingen zijn er om te overwinnen. Dat doe je niet alleen, maar met het Finalise team!”

Jasper Heemskerk

Jasper Heemskerk

Consultant

Jasper is begonnen als Finance Consultant na het afronden van zijn Master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast zijn Master heeft Jasper ook een Bachelor Bedrijfseconomie afgerond, waardoor hij de nodige vakinhoudelijke kennis heeft met betrekking tot bijvoorbeeld finance en bedrijfsprocessen.
 
Jasper is een gedreven consultant die altijd top prestaties wilt leveren. Het constant zoeken naar optimalisatie  binnen de bedrijfsprocessen is een belangrijke drijfveer voor Jasper en hij komt daarom ook graag met suggesties en verbeterpunten.
 
Een sterk punt van Jasper is de combinatie van Strategy en Finance in zijn achtergrond. Hierdoor kan hij goed taakgericht te werk gaan en tegelijkertijd naar het grotere plaatje blijven kijken.

“Opdrachtgevers en collega’s omschrijven mij als iemand die flexibel en resultaatgericht te werk gaat. Ik ben leergierig en pak dingen snel op. Binnen een nieuwe opdracht kan ik altijd snel mijn toegevoegde waarde tonen.”

Wat je van ons kunt verwachten

Co-creatie

Als netwerkorganisatie delen we onze kennis en ervaring graag met anderen. Dit doen wij op basis van co-creatie. Een vorm van samenwerking, waarbij wij samen met onze opdrachtgever het proces van samenwerken en het resultaat hiervan beïnvloeden. Dit door de dialoog te voeren, gemeenschappelijkheid te creëren en te focussen op resultaat. Voor ons is daarin wederzijdse openheid en vertrouwen belangrijk.

Transparantie

Korte lijnen en heldere afspraken. We doen wat we beloven en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Niet bang om constructieve feedback te geven of te ontvangen. Daar worden we beiden beter van.

Impact

Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de talloze mogelijkheden die SAP biedt, om hun wendbaarheid en concurrentievermogen te vergroten. Dit doen wij door écht impact te maken. We koppelen altijd het denken aan het doen. Onze professionals beschikken over expertise op het snijvlak van finance, control en SAP, maar zijn vooral pragmatisch ingesteld. Geen theorie voor de bureaulade, wel praktische oplossingen.

Met de paplepel ingegoten

Een startup met ruim 16 jaar ervaring. Finalise is onderdeel van Profource. Een consultancy organisatie met jarenlange ervaring in finance en control en dé specialist in Nederland op het gebied van Oracle en NetSuite. Gecombineerd met bedrijfskundige kennis op het gebied van Finance, HR, supply chain, BI en (project)administratie. Die optelsom van proces- en ICT-kennis is uniek in de markt en vormt de basis van alle diensten.

Dat betekent dat Finalise het beste uit twee werelden combineert. We bieden alle voordelen van een startup: korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maximale flexibiliteit. Tegelijkertijd hebben we een sterke, stabiele organisatie achter ons staan. Waarvan we het belang van proces-en ICT- kennis met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Finalise. Het werken in een energiezuinig pand is daar een voorbeeld van, zo ook de inzet van de meest energiezuinige datacenters van Europa om te helpen de hoeveelheid CO2 terug te dringen. Uiteraard scheiden we ons afval en stimuleren we onze consultants om in energiezuinige auto’s te rijden. En als onderdeel van Profource zetten wij ons enthousiast in voor de goede doelen die zij ondersteunen:

·        Net4kids

Finalise ondersteunt Net4Kids

 

Wij zijn partner van de Stichting Net4Kids. Deze stichting is een kinderhulporganisatie met projecten in Afrika en Azië op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Vanuit onze organisatie betalen wij de kosten van het ERP-systeem, hebben wij de implementatie gedaan, beheren wij het ERP-systeem en voeren wij de gehele administratie van Net4Kids. Dit allemaal kosteloos. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren ook op locatie in Nairobi een administratie opgezet. Onze bijdrage stelt Net4Kids nog beter in staat haar expertise, tijd en geld te besteden aan kwetsbare kinderen zodat zij hun eigen toekomst kunnen ontwikkelen en opbouwen door ze gedegen educatie en een veilige omgeving te bieden.

·        Stichting Studeren & Werken op Maat

Finalise steunt Studeren en Werken op Maat

Finalise en Profource staan voor gelijke kansen, dus ook die voor hoogopgeleide jonge professionals met een arbeidsbeperking in de reguliere arbeidsmarkt. Daarom werken wij samen met Stichting Studeren & Werken op Maat.

Zoals onze algemeen directeur verwoordde: “Als consultancy en detachering organisatie leiden wij dagelijks onze jonge professionals op en begeleiden wij hen in hun loopbaan. Wij zijn van mening dat alle Young Professionals moeten meedraaien in de samenleving en na de studie de kans moeten krijgen om te starten in een baan die past bij de genoten opleiding. Ook, juist ook, hbo/wo geschoolde starters  die door een arbeidsbeperking tussen wal en schip dreigen te vallen. Wij bieden hen in samenwerking met Stichting Studeren & Werken op Maat een kans op een baan binnen onze organisatie. Wij zien ernaar uit deze getalenteerde en gemotiveerde jonge professionals een vliegende start te bieden in onze organisatie.”

 

Maar wanneer we spreken over duurzaamheid, dan gaat het vaak ook over ons talent. En over hun duurzame inzetbaarheid. Want onze consultants zijn niet alleen ons kapitaal; samen maken we de wereld ook een beetje mooier. Zo ondersteunen we onze consultants graag wanneer ze zich inzetten voor een goed doel, zoals Alped’HuZes of de RopaRun.

Een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid is een veilige werkomgeving, waar iedereen gelijke kansen heeft en fouten durft te maken om te kunnen leren. Wij bieden die omgeving. Want wij geloven in de kracht van diversiteit en zien het maken van fouten als een voorwaarde voor ontwikkeling.

En die ontwikkeling is een tweede cruciale voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid. Dat is belangrijk voor de consultant, maar ook wij hebben er als detachering en consultancy organisatie veel belang bij dat onze consultants zich snel en goed ontwikkelen. Daarom bieden we hen intensieve persoonlijke begeleiding en vrijwel onbeperkte toegang tot training en opleiding. Niet alleen om vakkennis op te doen; ook soft skills en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk om verder te groeien als consultant en als mens.

Tot slot zorgen we met de sportieve activiteiten en sociale evenementen die we met grote regelmaat aanbieden ook graag voor de nodige ontspanning en verbinding binnen Finalise. Door onze focus op duurzame inzetbaarheid kunnen onze consultants vol vertrouwen onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen in het gebruik van SAP. En daar wordt iedereen weer beter van.