Over ons

Omdat wij bij veel organisaties over de vloer komen, zijn we thuis in de verschillende bedrijfsprocessen en kunnen we mogelijkheden en uitdagingen goed inschatten.

 

Wat je van ons kunt verwachten

Co-creatie

Als netwerkorganisatie delen we onze kennis en ervaring graag met anderen. Dit doen wij op basis van co-creatie. Een vorm van samenwerking, waarbij wij samen met onze opdrachtgever het proces van samenwerken en het resultaat hiervan beïnvloeden. Dit door de dialoog te voeren, gemeenschappelijkheid te creëren en te focussen op resultaat. Voor ons is daarin wederzijdse openheid en vertrouwen belangrijk.

Transparantie

Korte lijnen en heldere afspraken. We doen wat we beloven en maken zaken niet mooier dan ze zijn. Niet bang om constructieve feedback te geven of te ontvangen. Daar worden we beiden beter van.

Impact

Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van de talloze mogelijkheden die SAP biedt, om hun wendbaarheid en concurrentievermogen te vergroten. Dit doen wij door écht impact te maken. We koppelen altijd het denken aan het doen. Onze professionals beschikken over expertise op het snijvlak van finance, control en SAP, maar zijn vooral pragmatisch ingesteld. Geen theorie voor de bureaulade, wel praktische oplossingen.

Met de paplepel ingegoten

Een startup met ruim 20 jaar ervaring. Finalise is onderdeel van Profource. Een consultancy organisatie met jarenlange ervaring in finance en control en dé specialist in Nederland op het gebied van Oracle en NetSuite. Gecombineerd met bedrijfskundige kennis op het gebied van Finance, HR, supply chain, BI en (project)administratie. Die optelsom van proces- en ICT-kennis is uniek in de markt en vormt de basis van alle diensten.

Dat betekent dat Finalise het beste uit twee werelden combineert. We bieden alle voordelen van een startup: korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maximale flexibiliteit. Tegelijkertijd hebben we een sterke, stabiele organisatie achter ons staan. Waarvan we het belang van proces-en ICT- kennis met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Finalise. Het werken in een energiezuinig pand is daar een voorbeeld van, zo ook de inzet van de meest energiezuinige datacenters van Europa om te helpen de hoeveelheid CO2 terug te dringen. Uiteraard scheiden we ons afval en stimuleren we onze consultants om in energiezuinige auto’s te rijden. En als onderdeel van Profource zetten wij ons enthousiast in voor de goede doelen die zij ondersteunen:

Finalise ondersteunt Net4Kids

Net4kids

Wij zijn partner van de Stichting Net4Kids. Deze stichting is een kinderhulporganisatie met projecten in Afrika en Azië op het gebied van opvang, scholing en gezondheidszorg. Vanuit onze organisatie betalen wij de kosten van het ERP-systeem, hebben wij de implementatie gedaan, beheren wij het ERP-systeem en voeren wij de gehele administratie van Net4Kids. Dit allemaal kosteloos. Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren ook op locatie in Nairobi een administratie opgezet. Onze bijdrage stelt Net4Kids nog beter in staat haar expertise, tijd en geld te besteden aan kwetsbare kinderen zodat zij hun eigen toekomst kunnen ontwikkelen en opbouwen door ze gedegen educatie en een veilige omgeving te bieden.

Finalise steunt Studeren en Werken op Maat

Stichting Studeren & Werken op Maat

Finalise en Profource staan voor gelijke kansen, dus ook die voor hoogopgeleide jonge professionals met een arbeidsbeperking in de reguliere arbeidsmarkt. Daarom werken wij samen met Stichting Studeren & Werken op Maat.

Zoals onze algemeen directeur verwoordde: “Als consultancy en detachering organisatie leiden wij dagelijks onze jonge professionals op en begeleiden wij hen in hun loopbaan. Wij zijn van mening dat alle Young Professionals moeten meedraaien in de samenleving en na de studie de kans moeten krijgen om te starten in een baan die past bij de genoten opleiding. Ook, juist ook, hbo/wo geschoolde starters  die door een arbeidsbeperking tussen wal en schip dreigen te vallen. Wij bieden hen in samenwerking met Stichting Studeren & Werken op Maat een kans op een baan binnen onze organisatie. Wij zien ernaar uit deze getalenteerde en gemotiveerde jonge professionals een vliegende start te bieden in onze organisatie.”

Maar wanneer we spreken over duurzaamheid, dan gaat het vaak ook over ons talent. En over hun duurzame inzetbaarheid. Want onze consultants zijn niet alleen ons kapitaal; samen maken we de wereld ook een beetje mooier. Zo ondersteunen we onze consultants graag wanneer ze zich inzetten voor een goed doel, zoals Alped’HuZes of de RopaRun.

Een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid is een veilige werkomgeving, waar iedereen gelijke kansen heeft en fouten durft te maken om te kunnen leren. Wij bieden die omgeving. Want wij geloven in de kracht van diversiteit en zien het maken van fouten als een voorwaarde voor ontwikkeling.

En die ontwikkeling is een tweede cruciale voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid. Dat is belangrijk voor de consultant, maar ook wij hebben er als detachering en consultancy organisatie veel belang bij dat onze consultants zich snel en goed ontwikkelen. Daarom bieden we hen intensieve persoonlijke begeleiding en vrijwel onbeperkte toegang tot training en opleiding. Niet alleen om vakkennis op te doen; ook soft skills en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijk om verder te groeien als consultant en als mens.

Tot slot zorgen we met de sportieve activiteiten en sociale evenementen die we met grote regelmaat aanbieden ook graag voor de nodige ontspanning en verbinding binnen Finalise. Door onze focus op duurzame inzetbaarheid kunnen onze consultants vol vertrouwen onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen in het gebruik van SAP. En daar wordt iedereen weer beter van.