Over ons

Jou laten excelleren, dat is ons doel. Met onze expertise van SAP, subsidies en finance en control maken we het verschil. We zijn ondernemend, betrokken en streven naar succes. Zowel in ontwikkeling als bij onze klanten.

Ons DNA

Een niet-alledaagse scale-up met ambitieuze consultants die zich volledig focussen op financiële-, SAP- en subsidievraagstukken. Dat is wat Finalise is! De professionals van Finalise maken het verschil door hun diepgaande finance en control kennis en hun 100% SAP-focus. Gedurende de opdracht dragen we onze kennis over zodat opdrachtgevers optimaal kunnen profiteren van onze expertise.

Wil jij met jouw carrière een vliegende start maken? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Finalise aan het juiste adres. Naast uitdagende projecten op het snijvlak van finance en control, SAP en subsidies, bieden we je een duidelijk loopbaanschema met persoonlijke begeleiding. Heb jij de ambitie om de ontwikkelingen in ons vakgebied vorm te geven én wil je dat doen met andere gedreven professionals? Bij Finalise ben je regisseur van je eigen carrière. Wij geven jou de juiste handvatten zodat jouw carrière een vliegende start maakt. Ga jij rennen voor je ontwikkeling, dan rennen wij met je mee. 

 

Groeien

Bij ons draait alles om groei. Of je nu een klant of kandidaat bent, wij streven ernaar om samen met jou te groeien. Door onze kennis en ervaring te delen, versterken we elkaar en bereiken we nieuwe hoogten. Samenwerken is hierin de sleutel. We werken zij aan zij om processen te optimaliseren en resultaat te maximaliseren.

Transparantie

We houden de lijnen kort en maken duidelijke afspraken. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn niet bang om constructieve feedback te geven of te ontvangen. Het is een tweerichtingsstraat naar verbetering voor beide partijen. Voor ons is daarin wederzijdse openheid en vertrouwen belangrijk.

Impact

Bij ons draait alles om impact – niet alleen op organisaties, maar ook op jou. Ons doel is om jou naar nieuwe hoogten te brengen. Denken en doen gaan hierbij altijd hand in hand. Onze professionals beschikken over expertise op het snijvlak van subsidies, finance en control en SAP, maar zijn vooral pragmatisch ingesteld.  

Jurgen

Jurgen

Directeur

“Bij Finalise heb ik de mogelijkheid gekregen om mij constant verder te ontwikkelen “

Eva

Eva

Teammanager

“Werken bij Finalise is voor mij elke dag iedereen zien ontwikkelen”

Niels-Erik

Niels-Erik

Teammanager

“Ontwikkeling staat bij ons centraal; als jij gaat rennen, dan rennen wij net zo hard met je mee”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en vitaliteit zijn twee belangrijke thema’s binnen Finalise. Het werken in een energiezuinig pand is daar een voorbeeld van, zo ook de inzet van de meest energiezuinige datacenters van Europa om te helpen de hoeveelheid CO2 terug te dringen. We stimuleren onze consultants om in energiezuinige auto’s te rijden, bieden leasefietsen aan en organiseren een wekelijkse bootcamp voor collega’s. Deze gezamenlijke inzet bevordert niet alleen de fysieke gezondheid van onze collega’s, maar versterkt ook de teamgeest en veerkracht. En als onderdeel van Profource zetten wij ons enthousiast in voor de goede doelen die zij ondersteunen:

Finalise steunt Studeren en Werken op Maat

Stichting Studeren & Werken op Maat

Finalise en Profource staan voor gelijke kansen, dus ook die voor hoogopgeleide jonge professionals met een arbeidsbeperking in de reguliere arbeidsmarkt. Daarom werken wij samen met Stichting Studeren & Werken op Maat. Zoals onze algemeen directeur verwoordde: “Als consultancy en detachering organisatie leiden wij dagelijks onze jonge professionals op en begeleiden wij hen in hun loopbaan. Wij zijn van mening dat alle Young Professionals moeten meedraaien in de samenleving en na de studie de kans moeten krijgen om te starten in een baan die past bij de genoten opleiding. Ook, juist ook, hbo/wo geschoolde starters  die door een arbeidsbeperking tussen wal en schip dreigen te vallen.’’ Een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid is een veilige werkomgeving, waar iedereen gelijke kansen heeft en fouten durft te maken om te kunnen leren. Wij bieden die omgeving. Want wij geloven in de kracht van diversiteit en zien het maken van fouten als een voorwaarde voor ontwikkeling.

Finalise ondersteunt Net4Kids

ShareNetwork

Share Network is toegewijd aan het creëren van kansen voor de meest kwetsbaren in onze gemeenschap, zodat zij zich volledig kunnen ontplooien. Door haar toegewijde inspanningen en betrokkenheid bij de gemeenschap streeft ShareNetwork ernaar een positieve impact te hebben op de levens van degenen die dit het meest nodig hebben, door inclusiviteit en sociale rechtvaardigheid te bevorderen. Dit doen ze met hun 3E benadering: Empower, Educate en Employ. Ze bieden hiervoor diverse programma’s aan, waaronder mentorprogramma’s en waardevolle stages. Vanuit Finalise krijgen onze consultants de kans om mee te helpen bij de evenementen die Share Network organiseert. Daarnaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van trainingen en leveren we daar maatwerk voor.

Finalise ondersteunt Net4Kids

Boost

BOOST is een ontmoetingsplek in Amsterdam waar nieuwkomers en lokale bewoners samenwerken aan integratie, en waar iedereen zich welkom voelt. BOOST staat voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Hier ontmoet je elkaar, doe je activiteiten samen en ontwikkel je talenten. Er wordt volop geoefend met de taal en de kennis van de Nederlandse samenleving. Als Finalise ondersteunen we verschillende activiteiten, zoals taalmaatjes zijn voor nieuwkomers. Onze consultants krijgen de kans om als taalmaatje op te treden en zo bij te dragen aan de ontwikkeling en verbetering van de Nederlandse taalvaardigheid van nieuwkomers.