Diensten

Finalise is de specialist op het gebied van financiële bedrijfsprocessen met een 100% SAP-focus. Met onze kennis en ervaring helpen we organisaties met het runnen en het efficiënter inrichten van hun financiële administratie.

We garanderen onze opdrachtgevers continuïteit door inzet van onze interim professionals. Ook zorgen wij er voor dat zij “in control” zijn om de next step te zetten.

Interim Finance & Control

Met Finalise haal je de beste interim finance professionals in huis. Met hun kennis en ervaring zijn onze medewerkers direct inzetbaar, of het nu gaat om de financiële & inkoopadministratie of planning & control.

Lees verder

SAP P2P

Het bestellen tot betalen proces is een integrale keten waarbij verschillende teams en afdelingen betrokken zijn zoals contractbeheer, planning, inkoop, logistiek en de crediteurenadministratie. Wij zorgen ervoor dat alle partijen optimaal met elkaar samenwerken.

Lees verder

SAP O2C

Met SAP kan je je volledige verkoop tot ontvangst (O2C) proces automatiseren en optimaliseren. Door het inrichten van een omgeving die naadloos aansluit op je keten, wordt je organisatie efficiënter en slagvaardiger. De financiële processen in het verkoop tot ontvangst proces bestaan uit een groot aantal werkzaamheden die over verschillende teams en afdelingen zijn verdeeld.

Lees verder

SAP ‘In Control’

De wereld van finance en control is volop in beweging. Organisaties krijgen steeds vaker met nieuwe wet- en regelgeving te maken. Ze moeten voortdurend bewijzen dat ze in control zijn. Onze professionals begrijpen hoe SAP ingezet kan worden om de interne processen en managementrapportages op orde te krijgen.

Lees verder

SAP R2R

Om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen, hebben organisaties behoefte aan goede stuurinformatie en betrouwbare managementrapportages. Samen met jou kijken we naar de beste tools die SAP biedt voor het verzamelen en consolideren van relevante data.

Lees verder

Consultancy

De Cloud, Big Data, Artificial Intelligence… Nieuwe technologie biedt grote kansen om steeds sneller, slimmer en efficiënter te werken. Met voldoende SAP-kennis en SAP-focus, kun je meer rendement uit SAP halen. Laat die kans niet liggen! Afhankelijk van jouw vraag zetten wij de juiste professionals in op interim- of projectbasis.

Lees verder

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.