Diensten

Finalise is de specialist op het gebied van financiële bedrijfsprocessen met een 100% SAP-focus. Met onze kennis en ervaring helpen we organisaties met het runnen en het efficiënter inrichten van hun financiële administratie.

We garanderen onze opdrachtgevers continuïteit door inzet van onze interim professionals. Ook zorgen wij er voor dat zij “in control” zijn om de next step te zetten.

Interim

Met Finalise haal je de beste interim professionals in huis. Met hun kennis en ervaring zijn onze interimmers direct inzetbaar, of het nu gaat om het (her)inrichten van financiële processen, teambuilding of algemene procesoptimalisatie, onze interim specialisten staan voor je klaar!

Lees verder

Finance & Control

Consultants van Finalise maken het verschil door over diepgaande Finance en Control kennis te beschikken. Deze kennis over financiële processen in combinatie met diepgaande SAP kennis, maken onze Finance en Control consultants een toegevoegde waarde vanaf de eerste dag.

Lees verder

ERP

Finalise onderscheidt zich binnen profit en non-profit door maximaal rendement uit de SAP-applicaties te halen. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij nieuwe ontwikkelingen en inzichten. SAP-modules gebruiken wij om bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te brengen en het beoogde resultaat te halen en waar mogelijk, te overtreffen.

Lees verder

Subsidies

Het aantal subsidies vanuit verschillende Overheidsinstanties blijft jaarlijks groeien. Finalise draagt bij door ondersteuning te bieden aan verschillende subsidieregelingen. Uitvoerend, adviserend, opstartend of evaluerend? Finalise brengt je verder.

Lees verder

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.