Subsidies

TOZO | DUS-I

 

Subsidiekennis op alle vlakken

Heeft u als private- of publieke organisatie ondersteuning nodig bij een subsidieregeling? Onze professionals hebben specialistische ervaring op het gebied van subsidies: van het opzetten van een regeling tot de vaststelling ervan. Onze interim subsidieprofessionals zijn direct inzetbaar en helpen u om een efficiënte, uitvoerbare en professionele afwikkeling van subsidies te garanderen.

Onze professionals

Onze deskundige interim subsidieprofessionals beschikken over ruime inhoudelijke kennis van het subsidieproces. Zo beschikken onze subsidieprofessionals over minimaal een HBO-opleiding, en doorlopen al onze professionals een loopbaanschema wat vanaf de uitvoering begint om op die manier inzicht en kennis over heel het proces te hebben. Daarnaast volgen zij interne (subsidie)trainingen om optimaal voorbereid aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers. Zo hebben wij een grote verscheidenheid aan subsidie-ervaring binnen Finalise, dit is te zien aan ons aanbod:

  • Subsidiemedewerker
  • Procesmonitor
  • Uitvoeringscoördinator
  • Procescoördinator
  • Subsidieadviseur
  • Beleidsadviseur
  • Projectleider
  • Manager Subsidies

Wij zijn bekend met het subsidieproces en dragen bij aan de juiste keuzes om op die manier de subsidieregeling optimaal uit te voeren. Verschillende opdrachtgevers zijn al op de hoogte van de kennis en kunde van onze subsidieprofessionals en maken al gebruik van onze dienstverlening.
Wilt u meer weten van onze professionals? Klik dan hier om kennis te maken met zowel één van onze junior- als één van onze senior professionals!

Blogs

Trainingen bij Finalise, voor- en door jou!

Trainingen bij Finalise, voor- en door jou!

Trainingen bij Finalise voor- en door jou? Bij Finalise bepaal je jouw eigen koers. Naast dat je steeds opnieuw jouw grens als consultant verlegt bij mooie opdrachtgevers, biedt Finalise diverse trainingen aan die bijdragen aan jouw ontwikkeling als professional. Deze...

Lees meer
Stichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam

Stichting Big Brothers Big Sisters of Rotterdam

Big Brothers Big Sisters of Rotterdam (BBBS), nu bekend als Big Friends, is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het matchen van jongeren met volwassen mentoren, bekend als "bigs", om hen te begeleiden en ondersteunen in hun persoonlijke en...

Lees meer

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.