Werken bij Finalise is teamwork

Bij Finalise draait alles om jouw carrière. Wij geven je de tools om te groeien. Jij stelt de doelen, wij bieden de kansen. Durf groot te denken en stap uit je comfortzone. Fouten maken? Dat hoort erbij als je wilt groeien. Bij ons haal je het beste uit jezelf. Klaar voor nieuwe hoogten? 

Bij Finalise zijn we allesbehalve alledaags. We willen opvallen, impact maken en houden van uitdagingen binnen subsidies en finance en control, met een focus op SAP. Als consultant bij Finalise ondersteun je niet alleen onze klanten, maar krijg je ook de kans om bij te dragen aan de maatschappij door subsidieaanvragen te beoordelen, beleid te helpen vormgeven en nieuwe subsidieregelingen in te richten. Je ondersteunt onze opdrachtgevers optimaal bij hun SAP-gebruik en geeft next-level advies. Niet alleen denken, maar ook doen. En niet te vergeten: bouwen aan een ontzettend toffe scale-up! 

Jouw toekomstige collega’s

Werken voor de allermooiste merken

Ben jij professioneel, enthousiast en ambitieus? En ben je ook een beetje raar? Dan past Finalise bij jou! Door de ambitie die door onze aderen vloeit en de speelsheid in onze ziel, creëeren we de perfecte ‘work hard, play hard’-cultuur. We werken hard, maar vinden we het ook super om samen stoom af te blazen. We zijn een hechte groep professionals in een platte organisatie met weinig hiërarchie. 

Interesse? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiters. Wij maken graag kennis met jou!

Open sollicitatie

  • we houden van kort maar krachtig. Daarom vragen we jou de volgende zin kort aan te vullen.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Hier kan je je CV uploaden om de sollicitatie compleet te maken! We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!
  • Privacy statement
    Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.