Vacature Assistent Controller

Wil je jezelf snel ontwikkelen? Veel vrijheid hebben en toch de begeleiding die je nodig hebt? Solliciteer dan nu bij finalise!

Werken als Assistent Controller

Een Assistent Controller gaat op interim basis aan de slag bij onze opdrachtgevers die zich zowel binnen, als buiten de randstad bevinden. Je krijgt bij ons de kans om in veel verschillende omgevingen/sectoren te werken en te leren.

Jij helpt bij het initiëren, bewaken en verbeteren van de planning & control cyclus bij de klant. Hierbij richt jij je op financiële analyses, begrotingsvraagstukken en de optimalisatie van de financiële processen. Naast het uitvoeren van de opdracht zoek je altijd naar “the next step” om de werkzaamheden efficiënter te maken in het ERP systeem SAP.

Jij wordt onderdeel van een team in een startup organisatie. Jouw team bestaat uit assistent controllers, projectcontrollers, financieel analisten, GL accountant en (senior) financial controllers. Waarbij jij jouw ideeën en kennis kan delen.

Wat bieden wij jou?

 • Direct vast bij ons in dienst want wij hebben vertrouwen in onze medewerkers.
 • Een jaarsalaris tussen de €31.000 en €55.000.
 • Een lease auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding, omdat niet elke klant om de hoek is.
 • 26 vakantiedagen.
 • Trainingen en opleidingen, omdat jij jezelf wilt blijven uitdagen en ontwikkelen.
 • Een Teammanager, om te sparren en nóg beter te worden in wat je al doet.
 • Ski-trip, borrels, etentjes, sportactiviteiten en teamuitjes, om het harde werken af te wisselen met gezelligheid.

Leren en werken!

Bij Finalise krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen, mede door de afwisseling in opdrachten en klanten die jou aangeboden worden. Je bent dus nooit uitgeleerd! Daarnaast is er de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen die aansluiten bij jouw interesses en ambitie. Met de hulp van interne- en externe experts kan jij je steeds verder specialiseren en jouw ambitie waarmaken!

Wie ben jij?

Het uitzoeken en begrijpen van de cijfers is jouw passie. Als financiële mastermind ben jij in staat om deze cijfers te vertalen naar een begrijpelijke taal. Hierbij komen jouw uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas, omdat jij anderen graag meeneemt in jouw denkproces. Met jouw innovatieve ideeën en daadkracht zorg jij voor vooruitgang.

Jij bent iemand die graag zijn handen uit de mouwen steek en een verschil wil maken bij de klant. Deze Finalise-mentaliteit zet je zowel zelfstandig, als in teamverband in, waarbij je ervoor zorgt dat de klant gegarandeerd is van kwaliteit.

Tot slot ben jij een ondernemend persoon die graag meedenkt en bij wilt dragen aan het succes van Finalise.

Harde eisen: 

 • Je bent in het bezit van een afgeronde hbo/wo opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als financial. Bij voorkeur als administrateur/samenstel bij een accountantskantoor.

Solliciteer direct!

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs.
  Hier kan je je CV uploaden om de sollicitatie compleet te maken! We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs.
  Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jouw motivatie! Waarom denk je dat je de ideale kandidaat bent voor Finalise?
 • Privacy statement
  Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.