SAP

Consultancy

 

De Cloud, Big Data, Artificial Intelligence… Nieuwe technologie biedt grote kansen om steeds sneller, slimmer en efficiënter te werken. Met voldoende SAP-kennis en SAP- focus, kun je meer rendement uit SAP halen. Laat die kans niet liggen! Afhankelijk van jouw vraag zetten wij de juiste professionals in op projectbasis.

SAP- Next level

Of het nu gaat om het leveren van capaciteit voor de reguliere werkzaamheden of om projectmatige inzet, ons doel is altijd hetzelfde: het maximale uit SAP halen. Als we ergens aan beginnen, dan maken we het ook áf. Wij helpen onze opdrachtgevers daadwerkelijk vooruit.

Onze opdracht is pas geslaagd als we de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau brengen en ons resultaat halen, of liever nog, overtreffen. Om vervolgens zorg te dragen voor de borging in jouw organisatie. De beste consultant is iemand die zichzelf zo snel mogelijk vervangbaar weet te maken! Middels training, opleiding en werkinstructies zorgen wij er samen met onze opdrachtgever voor dat de SAP-kennis op de afdeling naar een ‘next level’ wordt gebracht.

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.