SAP O2C

Verkoop tot Ontvangst

 

Met SAP kan je je volledige verkoop tot ontvangst (O2C) proces automatiseren en optimaliseren. Door het inrichten van een omgeving die naadloos aansluit op je keten, wordt je organisatie efficiënter en slagvaardiger.

De financiële processen in het verkoop tot ontvangst proces bestaan uit een groot aantal werkzaamheden die over verschillende teams en afdelingen zijn verdeeld zoals orders aanmaken, leveren, factureren, inkomende betalingen verwerken en achterstallige betalingen innen.

Bij Finalise onderscheiden we ons door een procesoverstijgende aanpak en een gedegen kennis van de ketens en verschillende SAP-engines. Het resultaat van onze integrale werkwijze? Meer efficiëntie, minder kosten, een betere cashflow en tevreden afnemers. Ook jouw medewerkers zijn blij. Omdat repeterende werkzaamheden worden geautomatiseerd, wordt hun werk er een stuk leuker op!

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.