SAP

‘In Control’

 

 

De wereld van finance en control is volop in beweging. Organisaties krijgen steeds vaker met nieuwe wet- en regelgeving te maken. Ze moeten voortdurend bewijzen dat ze in control zijn. Onze professionals begrijpen hoe SAP ingezet kan worden om de interne processen en managementrapportages op orde te krijgen.

Wij leveren consultants die meteen inzetbaar zijn voor financial, business én project control. Ze hebben veel ervaring met het vertalen van de benodigde stuurinformatie naar de dagelijkse praktijk. Onze specialisten weten precies hoe ze maximaal rendement uit SAP kunnen halen. Van het vastleggen van losse data tot het maken van geconsolideerde managementrapportages.

Ben jij Finalise?

Finalise is niet allerdaags. Onze consultants willen het verschil maken. Opvallen. Binnen Finance & Control, op het snijvlak van SAP ERP. Buiten de gebaande paden denken en je eigen weg bepalen. Finalise geeft jou die mogelijkheid.

We helpen je bij het verkrijgen van een doordacht plan voor het verder vormgeven van jouw carrière, met een helder doel voor ogen. Doen wat we zeggen en doen waar we in geloven. Dat is waar we voor staan. Met ons volg je de veranderingen niet, je creëert ze. Jouw laten excelleren, dat is ons doel. Om vervolgens gezamenlijk succes te behalen. Maar ook successen te vieren.

Wij groeien. Samen. Jij ook?

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 27 14 93 29
recruitment@finalise.nl

 

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.