Werken bij Finalise is teamwork

Wil jij de eindbaas/eindbazin zijn van een tof project? Onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen in het gebruik van SAP? Gewoon next level advies geven en niet alleen denken maar ook doen? En niet te vergeten: bouwen aan een ont-zet-tend toffe startup?

Finalise is dé SAP consultancy scale-up van de randstad. Ben jij klaar voor de toekomst? 

Bij Finalise ben jij regisseur van je eigen carrière. Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Jij neemt de uitdaging aan en je gaat ervoor.  

Jij durft groot te denken en uit je comfortzone te stappen. Experimenteren mag, fouten maken is niet erg. Als je wilt groeien, hoort dat er bij. Finalise helpt jou het beste uit jezelf te halen. Hier maak jij écht 110% impact.

Jouw toekomstige collega’s

Werken voor de allermooiste merken

Ben jij professioneel, enthousiast en ambitieus? En ben je ook een beetje raar? Dan past Finalise bij jou! Door de ambitie die door onze aderen vloeit en de speelsheid in onze ziel, creëeren we de perfecte ‘work hard, play hard’-cultuur. We werken hard, maar vinden we het ook super om samen stoom af te blazen. We zijn een hechte groep professionals in een platte organisatie met weinig hiërarchie. 

Interesse? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiters. Wij maken graag kennis met jou!

Open sollicitatie

  • we houden van kort maar krachtig. Daarom vragen we jou de volgende zin kort aan te vullen.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Hier kan je je CV uploaden om de sollicitatie compleet te maken! We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!
  • Privacy statement
    Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.