Officieel SAP partner!

Finalise, dé consultancy organisatie op het snijvlak van SAP, Finance en IT, kondigt trots aan dat het een officiële partner is geworden van SAP, leverancier van bedrijfssoftwareoplossingen.

Deze strategische samenwerking is een belangrijke mijlpaal in de inzet van Finalise om haar klanten de best mogelijke oplossingen te bieden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als officiële SAP partner heeft Finalise, in een vroeg stadium, toegang tot geavanceerde tools, resources en expertise. Ons doel is om onze klanten te helpen het volledige potentieel van SAP te benutten en hun bedrijfsprocessen daarmee te optimaliseren.

Directeur, Jurgen Goedhart, benadrukt: ‘Door deze samenwerking willen we onze klanten helpen om voorloper te zijn in de markt en optimaal gebruik te maken van de krachtige SAP-tools en -platformen. Om daarmee hun financiële processen te optimaliseren en te innoveren.’

Over Finalise

Bij Finalise zijn we meer dan alleen een consultancybedrijf. We streven ernaar om niet alledaags te zijn en op te vallen, met een sterke focus op groeien, uitdagingen aangaan en veranderingen te creëren. Dit alles met passie en toewijding. Finalise combineert ondernemerschap met de kracht van een grotere organisatie, korte communicatielijnen en een groeiend netwerk. Wij zijn Finalise!

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 21 55 26 41
recruitment@finalise.nl