Rotterdam, 24 januari 2019 – Finalise is de naam van het nieuwe label dat Profource (finance, control en ERP-specialist) heeft opgezet om aan de grote vraag naar SAP-specialisten te voldoen. Finalise biedt op interimbasis finance en control specialisten aan en helpt bij procesoptimalisatie voor organisaties die werken met het ERP-systeem SAP.

Optimalisatie door specialisatie

Profource is al jaren succesvol in het ondersteunen van bedrijven op het gebied van digitalisering en optimaal gebruik van het ERP-systeem Oracle. Jurgen Goedhart, directeur van Profource: “Onze unieke dienstverlening, waarbij we opereren op het snijvlak van finance en ERP, wordt herkend in de markt en daarom krijgen we ook steeds vaker de vraag om ondersteuning bij SAP-organisaties. Wij geloven in specialisatie. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om een aparte organisatie op te zetten voor de SAP-markt. De overheid is een van de eerste klanten waarvoor Finalise zich inzet.”

Start-up met zestien jaar ervaring

Sam Kettenis en Peter Lening zijn samen verantwoordelijk voor de nieuwe organisatie. Kettenis: “Onze 100 procent SAP-focus zorgt ervoor dat we afdelingen kunnen helpen efficiënter met SAP te werken. Wij zijn een start-up met de faciliteiten en kennis van een 16-jarige organisatie. De ontwikkelmogelijkheden die de organisatie biedt, maakt ons aantrekkelijk voor jonge finance professionals en klanten.”