Na een intensief aanbestedingstraject heeft de Rijksoverheid ervoor gekozen de komende jaren de consultants van Finalise en Profource in te zetten voor projecten op het gebied van finance en control. De drie percelen waar het om gaan zijn:

  • Perceel 1. Inhuur financiële adviesdiensten administratie en processen
  • Perceel 2. Inhuur financiële adviesdiensten beheer, beleid, planning en control
  • Perceel 3. Inhuur financiële adviesdiensten subsidieondersteuning

Sam Kettenis, Manager Sales & Delivery bij Finalise: ‘Deze aanbesteding biedt enorm veel kansen om te groeien, zowel voor Finalise als voor onze consultants. Fijn dat we als onderdeel van Profource hierin kunnen meeliften. Onze specialisatie in SAP is hierbij heel relevant omdat veel ministeries met dit ERP systeem werken.‘

Duurzame relatie

Finalise bestaat bijna 2 jaar en heeft in deze periode, als dochter van Profource, haar consultants al heel regelmatig in mogen zetten op interessante projecten bij de overheid. Profource is al ruim tien jaar kennispartner van de Rijksoverheid op het gebied van finance en control. Gezamenlijk hebben de consultants van Finalise en Profource onder andere e-facturatie binnen verschillende ministeries geïmplementeerd en leiden zij teams binnen de Rijksoverheid op om optimaal gebruik te kunnen maken van Oracle en SAP applicaties. Daarnaast worden zij vaak ingezet om procesverbeteringen door te voeren en vullen daarbij op interim basis diverse finance en control functies in. Finalise ziet deze gunning dan ook als een resultaat van goede samenwerking, hard werken en een innovatieve aanpak.

Consultants op het snijvlak van Finance en IT

Profource en Finalise laten in deze aanbesteding vele concurrenten achter zich. Een belangrijke reden daarvoor is de unieke combinatie van finance en IT die de consultants bieden. Zij combineren een brede ervaring met de financiële processen binnen de Rijksoverheid en diepgaande kennis van de ERP systemen Oracle en SAP. Finalise en Profource investeren dan ook veel in hun consultants met een uniek traineeship en onbeperkte training- en opleidingsmogelijkheden. Daarom kiest de Rijksoverheid ervoor om ook de aankomende jaren weer gebruik te maken van de expertise van de Profource en Finalise consultants. Profource is één van de belangrijkste implementatiepartners van Oracle in de Benelux en dochterorganisatie Finalise is gespecialiseerd in SAP.

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 21 55 26 41
recruitment@finalise.nl