Niels Hilkshuijsen

Wij stellen je voor aan onze consultant Niels Hilkhuijsen:

Niels Hilkhuijsen, met vrouw en twee kinderen woonachtig in Rotterdam. Opleiding en werkervaring in de accountancy. Hobby’s zijn waterpolo en fietsen. De combinatie van procesgericht en oplossingsgericht denken maken Niels tot een allround controller.

Niels zijn vrienden omschrijven hem als een vriendelijke gozer. Iemand die je overal mee naartoe zou kunnen nemen omdat hij met iedereen wel een praatje maakt. Iemand die meegaand is maar toch een eigen mening heeft.

Zijn collega’s omschrijven Niels als een hardwerkende consultant die graag in teamverband aan de slag gaat. Ook iemand die graag de drukte van kantoor opzoekt. Niels staat altijd klaar voor collega’s om mee te denken met hun problemen. Niels neemt verantwoordelijkheid en onderscheid zich door de kwaliteit die hij levert in zijn werk. Dit doet hij door op eigen manier problemen aan te pakken. Daarom past de competentie Eigen wijsheid duurt het langst uitstekend bij Niels

“Over vijf jaar kijk ik trots terug op een reeks succesvol afgeronde control opdrachten. Hierbij wil ik overal een positieve indruk achtergelaten hebben waardoor klanten zeker vaker een beroep zullen doen op de consultants van Finalise.”

Profiel van Niels:

  • Hands-on mentaliteit
  • Resultaat- en oplossingsgericht
  • Accuraat
  • Communicatief vaardig
  • Analytisch

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.