In deze blog nemen onze consultants Akash en Tristan jullie mee op onze wintersport afgelopen maart naar Bad Gastein. Zij waren er voor de eerste keer bij en laten je graag zien hoe zo’n wintersport eruit ziet. Lees snel verder om te zien hoe zij dit hebben beleefd!

Op naar Bad Gastein!

Na 3 afgelaste edities was het eindelijk weer tijd voor de jaarlijkse Profource en Finalise wintersport. De Skicommissie was op en top voorbereid en al maanden keek het hele bedrijf uit naar woensdag 22 maart. Op deze dag vertrokken we met ruim 170 collega’s richting Bad Gastein in Oostenrijk. Om 6 uur stonden er twee dubbeldekkers klaar op het parkeerterrein bij kantoor. De sfeer zat er al snel goed in. Na een gezellige 14 uur durende busreis onder genot van een hapje en drankje kwamen we om half 8 aan Bad Gastein.

De eerste dag wintersport

Akash: ‘Na aankomst in Bad Gastein op donderdagochtend kon iedereen inchecken in de kamers en was er een heerlijk ontbijt geregeld. Na het ontbijt was het tijd om de piste op te gaan, maar eerst nog langs de verhuur om het ski- en snowboardmateriaal op te halen.’ Het skiën en snowboarden kon dus eindelijk beginnen! Voor de beginners stond er deze ochtend skiles en snowboardles op het programma, de gevorderde collega’s ging zelf de pistes op. Tristan: ‘De collega’s die deelnamen aan het niet-skiprogramma gingen ook met de gondel naar boven voor een heerlijke wandeling en lunch in de zon. Er werd geskied, van de zon genoten en op zijn tijd werden er een hapje en drankje gedaan op het terras.’ Na het skiën was er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de spa in het hotel waarbij veel collega’s de mogelijk niet onbenut lieten om een lekkere duik in het zwembad te nemen.

Aan het einde van de dag was het tijd voor de après-ski! In de afgehuurde bar werd volop gefeest met alle collega’s. Ook is de traditionele groepsfoto gemaakt als aandenken van de wintersport. Na het diner in het hotel zat het programma voor deze dag erop, maar hier en daar werd nog een drankje gedaan in de plaatselijk après-ski. Akash: wat zo mooi is aan dit programma, is dat je je collega’s nóg beter leert kennen. Dit zorgt voor nog meer binding en betrokkenheid bij de organisatie.

Akash: ‘Op Wintersport met Finalise leer je je collega’s nog beter kennen. Dit zorgt voor meer binding en betrokkenheid bij de organisatie.’

De tweede dag wintersport

Vrijdag was het na een korte nacht weer vroeg de ski’s en de snowboards op! Het was iets minder zonnig, dus er werd wat meer tijd doorgebracht op de piste. Het niet-skiprogramma stond in het teken van quad rijden. Op een uurtje rijden van Bad Gastein hebben onze collega’s een uitdagend parcours afgelegd op snelle quads. De een ging nog sneller dan de ander en het beste werd in elkaar naar boven gehaald. Dit was echt teamwork volgens Tristan. Hij vertelt enthousiast: ‘Na hard werken op onze opdrachten is de wintersport echt een weekendje ontspannen en teambuilding met je collega’s.’

Nadat veel van ons een lekkere schnitzel of een andere Oostenrijkse delicatesse hadden gegeten, kon de après-ski alweer beginnen. Tussendoor kon iedereen nog heerlijk genieten van de smakelijke broodjes hamburger die vers werden gebakken in de foodtruck. Op klassieke Oostenrijkse après-ski muziek werd de avond feestelijk afgesloten.

Tristan: ‘Na hard werken op onze opdrachten is de Finalise wintersport echt een weekendje teambuilding met collega’s op de Oostenrijkse pistes!’

Op zaterdagochtend ging de wekker weer vroeg en moesten de koffers weer worden ingepakt. Na een laatste ontbijt waren we klaar voor de terugreis! Na een aantal gezellige maar vooral rustige uurtjes in de bus kwam de wintersport tot zijn einde. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Ga jij volgend jaar ook met ons mee op wintersport in Oostenrijk?

Kijk dan bij onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 21 55 26 41
recruitment@finalise.nl