In een vaste baan weet je na verloop van tijd precies wat er van je verwacht wordt. De kans is groot dat alle dagen op elkaar lijken. In de consultancy ga je steeds opnieuw naar een nieuwe opdracht zodat je jezelf constant blijft ontwikkelen. Bij Finalise gaan we nog een stap verder.

Snel grote stappen zetten

Finalise is geen normaal, doorsnee, gemiddeld of gebruikelijk consultancybedrijf. Wij willen opvallen en maken echt het verschil door de verwachtingen van onze opdrachtgevers keer op keer weer te overtreffen. Omdat je als Finalise consultant in een paar jaar meerdere organisaties en afdelingen ziet, kun je in korte tijd grote stappen maken. Niet alleen professioneel maar ook in je persoonlijke ontwikkeling. Elke opdracht vraagt nu eenmaal om andere vaardigheden. Ondertussen zijn we ook samen aan het ondernemen omdat we Finalise willen laten groeien. Niet alleen qua mensen, maar ook qua kennis en kunde.

De feiten

Finalise is een jonge startup, in 2019 opgericht binnen Profource, een zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in finance en Oracle ERP. Bij Finalise focussen we ons op finance en control voor organisaties die met SAP werken. In een paar jaar tijd hebben we mooie opdrachtgevers aan ons gebonden, zoals Agrifirm, Stryker en diverse ministeries die SAP gebruiken en er werken inmiddels zo’n 50 consultants voor Finalise.

De succesformule van Finalise

De startup mentaliteit van jonge, ambitieuze ondernemers combineren we bij Finalise met de luxe van een gevestigde organisatie waar we altijd op terug kunnen vallen. Onze moederorganisatie Profource is een echt ontwikkelbedrijf dat consultants intern opleidt en laat doorgroeien. Wij doen hetzelfde voor SAP. Om onze mensen zo goed mogelijk te begeleiden, krijgen ze naast hun teammanager ook een persoonlijke coach. Elke consultant maakt een persoonlijk plan met ontwikkeldoelen die we zeer frequent bespreken. Waar sta je? Waar wil je naartoe? En: Hoe kunnen we dat faciliteren?

Samen ondernemen, samen groeien

Bij Finalise werken Finance professionals die ondernemend zijn. We denken samen na over hoe we ons bedrijf kunnen laten groeien en hebben daarin allemaal onze eigen rol. De één is bezig met certificering, de ander met training, social media, het begeleiden van anderen of het maken van een marketingplan. Iedereen werkt 40 uur per week bij een van onze opdrachtgevers en heeft daarnaast nog een eigen taak in het bedrijf. Bij Finalise ontwikkel je jezelf dus niet alleen vakinhoudelijk, je wordt ook gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling en in het ondernemerschap.

Doordat we intensief samenwerken aan Finalise, zien we elkaar vaak en is er een hecht team ontstaan. Als ambitieuze ondernemers voelen we ons samen verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse?

Herken je jezelf in Finalise en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij zoeken nog ambitieuze, ondernemende finance professionals die er helemaal voor willen gaan. Mensen die goed thuis zijn in de financiële organisatie, de bedrijfsprocessen en bij voorkeur ook in SAP.  Wij bieden een uitdagende omgeving waarin je jezelf voluit kunt ontwikkelen en de regie over je carrière in eigen handen hebt. Interesse? Neem dan contact op met onze recruiters. We maken graag kennis met je!

Finalise. Jouw vervolgstap in Finance & Control

 

Neem gerust contact met ons op

Profielfoto van Noah Akse

Noah Akse
Coördinator Recruitment
+31 (0)6 − 21 55 26 41
recruitment@finalise.nl