Vacature General Ledger (GL) Accountant

Wil je jezelf snel ontwikkelen? Veel vrijheid hebben en toch de begeleiding die je nodig hebt? Solliciteer dan nu bij finalise!

Werken als General ledger Accountant

Als General Ledger Accountant werk je op opdrachtbasis voor diverse opdrachtgevers die zich zowel binnen, als buiten de randstad bevinden. Je krijgt dan ook de kans om in veel verschillende omgevingen/sectoren te leren en te werken.

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de financiële cijfers van een organisatie kloppen en betrouwbaar zijn. Met jouw finance kennis ben je als General Ledger Accountant dus verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de financiële administratie. Afwijkingen signaleer jij razendsnel en los je uiteraard zorgvuldig op.

Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen van de kwartaal- en jaarrapportage en verzorg je de financiële rapportages met specificaties van de winst- en verliesrekening en de balans. BTW aangiftes opstellen? Geen probleem! Maar ook deins jij niet terug om proactief advies te geven over een goede AO/IC-inrichting die ook nog voldoet aan de wet- en regelgeving.

Naast het uitvoeren van al deze taken, ben jij ook altijd op zoek naar “the next step” om de werkzaamheden efficiënter te maken in het ERP systeem SAP.

Jij wordt onderdeel van een team in een startup organisatie. Jouw team bestaat uit financieel specialisten, GL accountants en (assistent) controllers. Waarbij jij jouw ideeën en kennis kan delen.

Wat bieden wij jou?

 • Direct vast bij ons in dienst, omdat wij vertrouwen hebben in onze medewerkers.
 • Een jaarsalaris tussen €31.000,- en €55.000,-
 • Een lease auto met Europese tankpas of reiskostenvergoeding, omdat niet elke klant om de hoek is.
 • 26 vakantiedagen
 • Trainingen en opleidingen, omdat jij jezelf wilt blijven uitdagen en ontwikkelen.
 • Een Teammanager, om te sparren en nóg beter te worden in wat je al doet.
 • Ski-trip, borrels, etentjes, sportactiviteiten en teamuitjes, om het harde werken af te wisselen met gezelligheid.

Leren en werken!

Bij Finalise krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen, mede door de afwisseling in opdrachten en klanten die jou aangeboden worden. Je bent dus nooit uitgeleerd! Daarnaast is er de mogelijkheid om diverse trainingen te volgen die aansluiten bij jouw interesses en ambitie. Met de hulp van interne- en externe experts kan jij je steeds verder specialiseren en jouw ambitie waarmaken!

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor cijfers en beschikt over de échte Finalise-mentaliteit, gewoon ervoor willen gaan! Met jouw analytische blik en helikopterview bewaar jij gemakkelijk het overzicht. Klopt er iets niet? Dan zoek jij dit tot op de bodem uit. Uiteraard laat je het hier niet bij en zorg je ervoor dat je problemen oplost en kansen signaleert. Die kansen kaart je met jouw communicatieve skills op de juiste manier aan bij de opdrachtgever. Heb je een mooie optimalisatieslag kunnen slaan? Dan krijg jij daar echt een kick van!

Tot slot ben jij een ondernemend persoon die graag meedenkt en bij wilt dragen aan het succes van Finalise.

Harde eisen:

 •  Je bent in het bezit van een afgeronde hbo/wo opleiding.
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als financial. Bij voorkeur als administrateur/samenstel bij een accountantskantoor.

Solliciteer direct

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs.
  Hier kan je je CV uploaden om de sollicitatie compleet te maken! We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring!
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, doxs.
  Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jouw motivatie! Waarom denk je dat je de ideale kandidaat bent voor Finalise?
 • Privacy statement
  Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.